Gosti Dana uživo Mirko Šarović i Mario Karamatić

Vijesti 16. apr 201813:34 > 13:38
N1

I danas od 16 sati i 30 minuta govorimo o aktualnim temama sa zanimljivim gostima. U emisiji "Dan uživo" na N1 gledajte:

Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović u intervjuu za N1 govori o predstojećem sastanku u Ljubljani o poslovanju koncerna “Agrokor”, izvozu jabuka u Rusiju, novom režimu u trgovini sa Turskom, europskom putu BiH, kao i trogodišnjem radu aktuelnog saziva Vijeća ministara BiH.

Tijekom proteklog vikenda sve oči svijeta bile su uprte ka Siriji nakon što je došlo do vojne intervencije Sjedninjenih Američkih Država i njezinih saveznika u ovoj zemlji. Neki kažu bio je to vikend rat, u nastavku analiziramo sve ono što se događalo. Vojni analitičar Berko Zečević danas je s nama.

Sve je manje vremena za dogovor oko izmjena Izbornog zakona BiH. O ovoj temi te o aktualnoj političkoj situaciji govori Mario Karamatić, delegat u Klubu Hrvata Doma naroda PS BiH, odnosno predsjednik HSS-a BiH.

Milo Đukanović novi je predsjednik Crne Gore, nakon što je u prvom krugu ostvario ubjedljivu pobjedu nad ostalih šest kandidata. Kako Crna Gora izgleda dan poslije, reakcije političara ali i građana donosimo u nastavku, kao i detaljnu analizu. U nastavku smo uživo u Podgorici, s nama je naša reporterka Aida Hadžimusić koja je tijekom vikenda pratila izborni proces, dok nas u Ljubljani očekuje Zijad Bećirović, direktor ljubljanskog Instituta za balkanske i bliskoistočne studije IFIMES.

Emir Bukovica, frontmen benda Emir & Frozen Camels – naš je glazbeni gost.

Kroz Dan uživo vodi vas Zvonko Komšić.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.