I danas zanimljivi gosti emisije Dan uživo

Vijesti 17. apr 201813:33 > 13:36
N1

Europska komisija danas predstavlja godišnji izvještaj o n apretku u euro-integracijama zemalja Zapadnog Balkana.Izvještaj se očekuje s velikom pažnjom u zemljama regiona. Sve detalje uživo donose naši reporteri.

Književnik, kolumnista, aktivista, dobitnik nagrade “Meša Selimović” za najbolji roman “Mađarska rečenica” objavljen u 2016. godini na govornom prostoru BiH, Crne Gore, Hrvatske i Srbije, Andrej Nikolaidis govori danas za Dan uživo.

Dani su vakufa u Bosni i Hercegovini. Danas u Sarajevu održana i regionalna konferencija “Restitucija imovine – iskustva, mogućnosti i rješenja”. O ovoj temi, za Dan uživo govori Senajid Zajimović, direktor Vakufske direkcije Bosne i Hercegovine.

Bosanskohercegovački dokumentarni film “Scream For Me Sarajevo”, nakon što je završio svoju festivalsku turneju sa prikazivanjem na preko 20 festivala širom svijeta, konačno kreće u svoju svijetsku i bh. kino distribuciju. S nama je mozak iza filma, Jasenko Pašić.

Mlada perspektivna pjevačica o svojoj karijeri u usponu i novom albumu, Ammara Mistrić gost je Dana uživo.

S nama je danas i kolega novinar s web tima N1 televizije, Igor Spaić, koji će nam više reći o N1 sajtu na engleskom jeziku.

Dan uživo danas od 16:30 sati. S vama je kolegica Ika Ferrer Gotić.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.