Sarajevska policija se zahvalila građanima na pomoći

Vijesti 17. apr 201813:41 > 13:54
N1

Nastavljajući praksu obraćanja građanima radi pomoći u identificiranju počinilaca krivičnih djela, nadležne službe Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su se 12. aprila ove godine obratile građanima radi identificiranja osobe osumnjičene za počinjenje više djela teških krađa na području općine Vogošća, saopćeno je danas iz MUP-a KS.

Kako piše u saopćenju sarajevske policije, jučer su policijski službenici PS Gračanica uhapsili osobu inicijala E.B. rođenu 1996. godine koji se dovodi u vezu sa izvršenjem spomenutih krivičnih djela.

”Koristimo priliku da se zahvalimo građanima, čija je saradnja doprinijela identificiranju i pronalasku ovog lica, kao i medijima koji su naš apel prenijeli, te tako još jednom pokazali kako se zajedničkim radom i razmjenom informacija može značajno doprinijeti poboljšanju ukupne bezbjednosne situacije na području Kantona i cijele Bosne i Hercegovine”, saopćeno je.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.