Izetbegović: Sve više stranih državljana traže naše usluge

Vijesti 26. apr 201815:04 > 15:08
KCUS

Klinički centar Univerziteta u Sarajevu danas su posjetile Nj. E. Šeika Mariam Bint Hamad Al Khalifa i počasna konzulica BIH u Australiji Đemila Gabriel. Gošće je dočekala generalna direktorica Sebija Izetbegović i upoznala ih sa radom KCUS-a.

Prema riječima generalne direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović na sastanku su dogovarani mogući vidovi saradnje KCUS i Kraljevine Bahrein.

“Jedan od mogućih modela saradnje jeste i da se pacijenti iz Kraljevine Bahrein liječe u KCUS. Klinički centar u Sarajevu prepoznat je kao ustanova koja pruža vrhunske mogućnosti liječenja bolesnika. Sve više stranih državljana traže naše usluge. U prilog tome ide i činjenica da smo u prethodne dvije godine uradili odličan posao u pogledu nabavke nove dijagnostičke opreme i aparata, uvođenja novih procedura i metodologija, te edukacije i stručnog usavršavanja uposlenika”, navela je Izetbegović.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.