Novi dan: Gosti su Radmanović, Kulišić, Kovačević…

Vijesti 27. apr 201813:55 > 30. apr 2018 07:24
N1

Zasjedanje Doma naroda državnog parlamenta propalo je zbog nedostatka kvoruma. Novo zasjedanje zakazano je za 15 maj, odgađanje povod za nove političke optužbe. Ko opstruira usvajanje izmjena Izbornog zakona?

Za Novi dan danas govori Nebojša Radmanović, delegat SNSD-a u Domu naroda Parlamentarne skupštine BIH.

Ljubinka Kulišić je veoma uspješna harmonikašica iz Zvornika. Napustila je svjetske metropole i odlučila se vratiti u svoju domovinu – BiH. Ljubinka je možda i buduća kandidatkinja za članicu Predsjedništva. Kaže da bi se zalagala za mlade ljude. Pomogla im da shvate ko su ustvari, da imaju samopouzdanje, da vjeruju u svoju zemlju, da ne traže utočište u nekoj drugoj zemlji, jer tamo neće nikada biti na svome. Danas je gošća Novog dana.

Najaktuelnije teme kroz naslove dnevnih novina ovoga jutra komentariše Slaven Kovačević – Doktor političkih nauka.

Za sportski komentar u Novom danu danas je zadužen Hadis Zubanović, nekadašnji fudbaler a danas fudbalski menadžer. Govorimo o Premijer Ligi BiH, ali i Ligi prvaka – sutra se igraju revanš utakmice za finale 26.05. u Kijevu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.