Bihać: Počelo okupljanje građana na skupu podrške Dudakoviću

Vijesti 30. apr 201811:24 > 11:41
N1

U 12 sati u Bihaću počinje skup podrške generalu Atifu Dudakoviću i oficirima Petog korpusa A RBiH. Na skupu podrške se očekuje nekoliko hiljada ljudi, javlja Vlado Marić, reporter N1 s mjesta događaja.

 Skup je organizovala Koordinacija boračkih udruženja USK, zajedno sa Vladom USK i krajiškim općinama.

“Pozivamo sve građane Unsko-sanskog kantona, ali i cijele Bosne i Hercegovine, koji vole svoju zemlju i koji znaju šta je sve general Atif Dudaković sa svojim saborcima uradio za ovaj kraj, da dođu na SKUP PODRŠKE i svojim prisustvom pokažu cijelom svijetu da iza časne i poštene borbe 5. Korpusa stoje svi građani oslobođene Bosne i Hercegovine”, stoji u pozivu na okupljanje.

N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1

Pored onoga u Bihaću, skup podrške će biti održan u Tuzli u organizaciji Koordinacije boračkih Saveza Tuzlanskog kantona na Trgu žrtava Srebrenice u Tuzli danas će biti održan „Miting podrške generalu Dudakoviću“, u organizaciji Koordinacije boračkih Saveza Tuzlanskog kantona.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.