Banjaluka: 39-godišnjak izvršio samoubistvo u zatvoru

Vijesti 07. maj 201814:18 > 14:35
N1

U prostorijama za zadržavanje lica lišenih slobode u Policijskoj upravi Banjaluka, 39-godišnjak je izvršio samoubistvo vješanjem. Nakon što je u alkoholiziranom stanju lišen slobode zbog nanošenja tjelesnih povreda drugom licu, iskoristio je posteljinu za izvršenje samoubistva, saopšteno je iz MUP-a RS.

Policijski službenici su u subotu po prijavi lišili slobode 39-godišnjaka ranije poznatog policiji. On je letvom nanio tjelesne povrede 49-godišnjaku u predjelu glave i tijela zbog čega je lišen slobode. Alkotestiranjem je utvrđeno da je imao prisustvo alkohola u organizmu.

U saopštenju MUP-a RS je navedeno da je i “pored preventivnih mjera, lice izvršilo samoubistvo koristeći posteljinu, koja je obavezni dio opreme prostorije u skladu sa normativnim aktima koji regulišu ovu oblast”, saopšteno je iz MUP-a RS.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.