Dnevnik u 19: Ima li rješenja za zdravstvo u Sarajevu

Vijesti 07. maj 201818:06 > 18:10
N1

Pogledajte koje smo vam vijesti za danas pripremili:

Ima li zvanične potvrde o najavljenom skupu Recepa Tayyipa Erdogana u Sarajevu? Dok Institucije BiH informacije dobijaju od medija u bh. javnosti polemika o potrebi organiziranja ovakvog političkog skupa.

Zbrajaju se štete od poplava na području Maglaja. Nadležni strahuju da će biti višemilionske i poručuju općinske vlasti nemaju novca za sanaciju. N1 obišla pogođena područja. Pagledajte šta smo zabilježili.

Prosvjetni radnici u Hercegovini i Sarajevu traže bolje plaće i bolje uslove rada. Štrajk upozorenja održan u Mostaru, novi zakazan za srijedu. U Sarajevu sutra protestna šetnja prosvjetnih radnika.

Ima li rješenja za polomljeno zdravstvo u Sarajevu? Glavni bh. grad bez uvjeta za komplikovane ortopedske zahvate najmlađih pacijenata.

Šta je poručio Vladimir Putin, prilikom polaganja zakletve, za četvrti predsjednički mandat. Nakon 18 godina vlasti, u martu ove godine, bilježi najbolji izborni rezultat.

S Vama je večeras Emina Pazalja.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.