Protiv pet lica dostavljen izvještaj tužilaštvu Banjaluka

Vijesti 17. maj 201811:24 > 11:27
N1

Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostavljen je izvještaj protiv pet lica koji su osumnjičeni za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, saopšteno je iz ovog tužilaštva.

Izvještaj je podnesen protiv Zorana Tešanovića /37/, Milana Milanovića /24/ i Zorana Ćevriza /29/ iz Banjaluke, kao i dva osumnjičena lica koja nisu dostupna organima gonjenja.

Okružno javno tužilaštvo predložiće sudu raspisivanje potjernice za dva osumnjičena lica koja su nedostupna.

Ova lica uhapšena su u okviru šestomjesečne akcije “Arsenal”, koju su realizovali pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Banjaluka.

Osumnjičeni su u proteklom periodu vršili nabavku i preprodaju opojnih droga kokaina i marihuane korisnicima na području grada Banjaluka.

Uhapšena lica će u nastavku postupka biti ispitana u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka nakon čega će tužilac odlučiti o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora o čemu će javnost biti blagovremeno obavještena.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.