Sarajevo: Razbojništvo u stubištu zgrade

Vijesti 17. maj 201814:43 > 14:46
Ilustracija

Dvije nepoznate osobe izvršila su jučer krivično djelo razbojništva nad ženskom osobom u stubištu stambene zgrade u centru Sarajeva, saopćeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako piše u saopćenju sarajevske policije, jučer u 17,45 sati, u službene prostorije Druge policijske uprave pristupila je B.N. iz Sarajeva i prijavila da je istog dana oko 15,30 sati u stubištu stambene zgrade, ulica Josipa Vancaša, općina Centar Sarajevo nad njom izvršeno krivično djelo razbojništva.

Tom prilikom nepoznata lica su uz upotrebu fizičke snage, od iste otuđila torbu, ručni sat i zlatni nakit, a zatim se udaljila u nepoznatom pravcu. O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca, saopćeno je iz MUP-a KS.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.