Dan uživo: Gosti su Nikšić, Šukalo…

Vijesti 18. maj 201812:06 > 12:11
N1

Situacija s migrantima u Bosni i Hercegovini, prema svemu sudeći, izmiče kontroli. Migranti koji su posljednjih mjesec dana boravili u parku preko puta sarajevske Vijećnice, jutros su trebali biti premješteni u izbjeglički kamp nadomak Mostara- no konvoj sa migrantima zaustavljen je na području Konjica, u Hercegovačko-neretvanskom kantonu.

Uživo smo s našim reporterima na licu mjesta.

Izborna kampanja je uveliko počela, građani svakodnevno slušaju nova obećanja, u jeku nastajanja novih međunacionalnih tenzija.

Danas ćemo se fokusirati na najvažnija ekonomska i politička pitanja. SDP predložio “Plan 10”, ekonomske reforme i unapređenje poslovnog ambijenta. Naš gost je predsjednik SDP-a, Nermin Nikšić.

Poslanik iz Narodne skupštine Republike Srpske koji je svojim emotivnim izlaganjem dao punu podršku Davoru Dragičeviću u borbi za istinu i pravdu, dobio je podršku građana Banja Luke. Adam Šukalo naš je današnji gost.

Bh. Iron Man, Muškarac godine 2016., zastupnik zdravog života, maratonac, leader. Uspješno je pretrčao i bostonski maraton. O novom pohodu na Aljasku, za Dan uživo govori Tomislav Cvitanušić.

Društvene mreže komentiramo s voditeljicom KISS FM radija, Lamijom Terzimehić.

Dan uživo s Ikom Ferrer Gotić.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.