Ljubuški: Pronađeno tijelo u Policijskoj upravi

Vijesti 26. maj 201811:09 > 11:15
N1

U prostorijama za zadržavanje PU Ljubuški u petak je zatečeno beživotno tijelo muške osobe J.P. (36), koja je ranije istog dana lišena slobode zbog osnova sumnje o izvršenju više kaznenih djela.

O događaju je izvješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ZHŽ-a u Širokom Brijegu koji je izišao na mjesto događaja i u suradnji sa Sektorom kriminalističke policije MUP-a ZHŽ-a rukovodi očevidnim radnjama, priopćeno je na internetskim stranicama MUP-a Zpadnohercegovačke županije.

Također, sinoć je održan izvanredni kolegij u prostorijama MUP-a ZHŽ-a na kojem je uz policijskog komesara Milana Galića i šefova temeljnih ustrojbenih jedinica Uprave policije prisustvovao i ministar MUP-a ZHŽ-a Zdravko Boras. Na kolegiju je, između ostalog, donesen zaključak da nadležna tijela Uprave policije MUP-a provedu internu istragu u cilju utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja i eventualnih propusta u radu policijskih službenika.

Nakon izvršenog očevida bit će poznato više informacija o kojima će javnost biti pravovremeno obaviještena, navodi se u priopćenju.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.