Konkurs za posao u Predsjedništvu BiH

N1

Predsjedništva Bosne i Hercegovine, raspisalo je javni oglas za popunjavanje radnih mjesta državnih službenika u Sekretarijatu Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Kako je navedeno u javnom oglasu, Predsjedništvo traži stručnog savjetnika za sjednice i višeg stručnog saradnika za javnost i medije.

Za poziciju stručnog savjetnika za sjednice uslovi propisuju VSS, pravni fakultet; najmanje tri godine radnog iskustva u struci; položen stručni upravni ispit; poznavanje rada na računaru. Pripadajuća neto plaća iznosi 1.298,63 KM.

Viši stručni saradnik za javnost i medije za posao u Predsjedništvu treba zadovoljiti sljedeće uslove: VSS, fakultet političkih nauka ili drugi fakultet društvenog smjera; najmanje dvije godine radnog iskustva u struci; znanje engleskog jezika; položen stručni upravni ispit; poznavanje rada na računaru.

Pripadajuća neto plaća: 1.117,87 KM.

Više na ovom linku.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.