Četiri osobe uhapšene u Sarajevu

Vijesti 07. jun 201811:47 > 11:58
N1/Ilustracija

Tokom jučerašnjeg dana, sarajevska policija je uhapsila četiri osobe, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Osoba inicijala I.B. uhapšena na području općine Centar Sarajevo, zbog sumnje da je u ranijem periodu počinio tešku krađu.

Na području navedene općine uhapšena je i osoba incijala Ž.S. zbog sumnje da je počinio krađu u prodavnici “Konzum” u Vogošći, te osoba inicijala H.L. zbog sumnje da je počino krađu nad malodobnom osobom. Ovaj muškarac uhapšen je u Sarajevu nakon policijske potjere kojoj su svjedočili i građani.

Istoga dana na području Vogošće tokom saobraćajne kontrole, policija je privela osobu inicijala H.E. zbog posjedovanja droge. Naime, kod osobe je pronađeno šest paketića sa zeljastom materijom koja asocira na opojnu drogu marihuanu i četiri paketića sa materijom koja asocira na opojnu drogu speed, navodi se u izvještaju policije.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.