Sastanak Cvijanović sa američkim stručnjacima, reagovao SDS

Vijesti 07. jun 201816:39 > 16:43
SNSD

Potpredsjednica Saveza nezavisnih socijaldemokrata Željka Cvijanović razgovarala je danas u Banjaluci sa američkim stručnjacima iz oblasti političkih kampanja Jasonom Osborneom i Michaelom Rubinom, a glavna tema bila je kampanja SNSD-a za predstojeće opšte izbore u BiH.

Tokom sastanka posebno su analizirani uspjesi politike SNSD-a koji su ostvareni u proteklih dvanaest i po godina, saopšteno je iz ove stranke. Sagovornici su naglasili da je potrebno promovisati politiku za budućnost, ocijenivši da je u tom pogledu potreban maksimalni angažman svih, dodaje se u saopštenju iz SNSD-a.

Na ovaj sastanak reagovali su iz SDS-a.

“Srpska demokratska stranka čestita gospođi Željki Cvijanović na prvom potezu koji je povukla kao kandidat za Predsjednika Republike Srpske. Danas je na RTRS informisala javnost o sastanku na kome se o svojoj političkoj kampanji dogovarala sa Džejsonom Osbornom i Majklom Rubinom, američkim stručnjacima za političke kampanje i time otkrila ko zaista stoji iza njene kampanje. Očito da gospođa Cvijanović krajnje ozbiljno shvata snagu protivkandidata gospodina Govedarice kada joj više nije dovoljno da ide po mišljenje kod predsjednika svoje stranke. Iskreno se nadamo da nakon ovoga neće više imati obraza da optužuje druge stranke i pokrete za saradnju sa Amerikancima”, saopšteno je iz SDS.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.