MUP: Izvještaj o novoj pucnjavi u Sarajevu

Vijesti 10. jun 201812:23 > 12:33
N1/Ilustracija

Jedna osoba povrijeđena je u pucnjavi koja se jutros dogodila u ulici Semira Frašte u sarajevskoj općini Novi Grad, potvrđeno je danas iz MUP-a koji je objavio izvještaj o ovom događaju.

Dogodilo se to u 00.50 sati kad je policija obaviještena da je nepoznata osoba ranjena upotrebom vatrenog oružja. Policijski službenici su na mjestu događaja zatekli osobu inicijala A.V. rođenu 1988. godine. Povrijeđeni muškarac je potom transportovan do bolnice Koševo gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede.

On je potom otpušten na kućno liječenje, a radeći na rasvjetljavanju ovog događaja, policija je ekspresno, deset minuta nakon dojave, u ulici Ive Andrića uhapsila muškarca I.A. (1996) zbog sumnje da je pucao.

Uhapšeni muškarac je pred u prostorije za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode, a na mjestu gdje se desila pucnjava, policija je obavila uviđaj.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.