Senad Šepić gost Novog dana na N1

Vijesti 10. jun 201821:34 > 21:36
N1

Predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić sutra govori za Novi Dan. Tema: Aktuelna politička u našoj zemlji.

Sa vrućinama je stigao i viši rizik od opasnosti koje predstavljaju krpelji. Koja je prevencija? Kako prepoznati simptome? Kako ukloniti krpelja?

Uživo smo u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, odgovore daje prim. dr. Jasmina Hanjalić – Specijalista urgentne medicine, odgovorni ljekar smjene.

Twitch je striming servis sa preko 55 miliona unikatnih posjeta mjesečno, uz prosječno zadržavanje korisnika od 106 minuta dnevno. Twitch je online servis za gledanje i strimovanje digitalnog video emitovanja. Twich je svoj život počeo kao gejming video striming servis, danas je mnogo više od toga. Za novi dan govori Bakir Bijavica – Satavej čiji Twitch kanal trenutno ima 30,426 pratioca i 644,742 pregleda, a YouTube 18,740 pretplatnika.

14. jula u Abu Dhabiju biće održano svjetsko takmičenje Strongman Liga Šampiona na kojem će i BiH imati svog takmičara. Adin Arnaut prvi bh. Strongman trenira Damira Stroila koji će po drugi put predstavljati BiH na ovom takmičenju. Danas su naši gosti.

Urednica u Izdavaćkoj kući Bybook Kristina Ljevak je zadužena za komentar društvene svakodnevice kroz naslovnice dnevnih novina.

Desetominutni lepršavi video magazin sastavljen od toplih ljudskih priča, uspješnih poslovnih primjera, neformalnih razgovora sa poduzetnicima i drugim zanimljivim ljudima donosi Naida Kundurović.

Sutra u ND više detalja o BH ROAD TRIP-u.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.