Dan uživo: Gosti su Hadžagić, Fazlić, Pandurević…

Vijesti 25. jun 201812:17 > 12:22
N1

U Danu uživo danas pogledajte:

Recep Tayyip Erdoan proglasio pobjedu na predsjedničkim i parlamentarnim izborima u Turskoj. Izbore danas u Danu uživo analizira novinar Orhan Hadžagić.

Sve teža situacija s migrantima na području grada Bihaća razlog je današnje izvanredne sjednice Gradskog vijeća Bihać. O zaključcima i ovoj temi govori Šuhret Fazlić, gradonačelnik Bihaća.

O migrantskoj krizi, akcizama, te aktualnoj političkoj situaciji govori zastupnica SDS-a u Parlamentu BiH Aleksandra Pandurević.

Koliko vremena će trebati da BiH odgovori na 655 dodatnih pitanja od Europske komisije, odgovara direktor Direkcije za europske integracije BiH Edin Dilberović.

Mundijal je i danas naša tema, analiziramo dosadašnje mečeve, te ostala zbivanja na sportskoj sceni. Jedna od tema je i dokumentarni film Zubandan, naš gost Hadis Zubanović.

Ljeto pred nama obilježiće i brojni festivali, pa tako i 11.Demofest koji će od 19 do 21 srpnja biti održan u Banjaluci. Na binu Demofesta se ove godine želi popeti 458 demo bendova, demofest je znamo to najpoznatiji i najveći festivala demo bendova na Balkanu. Brankica Raković, PR Demofesta danas je s nama.

Kroz Dan uživo vodi vas Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.