U Danu uživo Denis Zvizdić, Božo Ljubić, Marija Šerifović…

Vijesti 27. jun 201811:26 > 11:30
N1

Srijeda je 28. dan mjeseca lipnja, a Dan uživo na N1 i danas od 16:30 do 19 sati donosi aktualne teme. Ovo su gosti s kojima razgovara Zvonko Komšić, koji je danas s vama:

– Migrantska kriza, akcize, dodatna pitanja na upitinik, politička situacija, samiti u Sofiji i Londonu teme su o kojima za Dan uživo govori predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić.

– Vijeće EU poručilo – način izbora članova Predsjedništva BiH treba rješavati nakon izbora. Kako to komentira te što misli o zakonu o izbornim jedinicama, uživo iz Zagreba govori predsjednik Glavnog vijeća HNS-a BiH Božo Ljubić.

– Danas najhladniji dan ovog tjedna. Ovog lipnja vrijeme više jesenje nego ljetno, što nas čeka u danima koji dolaze, meteorolog Igor Kovačić danas govori za N1.

– Uoči važnog meča s Francuskom koji se igra u petak u tuzlanskom Mejdanu, poslušajte što je danas rekao izbornik košarkaške reprezentacije BiH Duško Vujošević.

– Naša glazbena gošća danas je pjevačica Marija Šerifović, koja najavljuje svoj veliki solistički koncert na stadionu Koševo u Sarajevu.

Admir Čular, član dvojca Helem nejse komentira društvene mreže te predstavlja novi spot “Debili”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.