Lidija Bradara i Doris Pack gošće Dana uživo

Vijesti 19. jul 201812:58 > 13:00
N1

I danas smo zajedno od 16:30 do 19 sati u emisiji "Dan uživo", informiramo, educiramo i zabavljamo, te donosimo sljedeće:

– Kako je protekla sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH o zakonu o izbornim jedinicima i raspodjeli mandata? Uživo izvještavamo s mjesta događaja, naša gošća predsjedateljica Doma naroda federalnog Parlamenta Lidija Bradara.

– U BIH boravi Doris Pack , bivša članica Europskog parlamenta i bivša izvjestiteljica EP za BiH; danas za Dan uživo govori o aktualnim temama.

– Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastaje se danas u Beogradu sa članom Predsjedništva BiH Draganom Čovićem, uživo smo u srbijanskoj prijestolnici ; susret analizira Ivana Marić.

– Mještani Brijesnice (blizu Doboj Istoka) traže istinu i pravdu za 27-godišnjeg Muhameda Vehabovića. Jučer je bio protest. Porodica sumnja da je ubijen. Šta kaže tužilaštvo? Jučer je osoba N.H. predata u nadležnost Tužilaštva TK. Čeka se odluka, uživo smo u ovom mjestu.

– Dan uživo danas i u Banjaluci, aktualnu situaciju komentira Slobodan Popović, o turizmu govori Natalija Trivić dok najavljujemo i Demofest, koji počinje večeras.

– Medžlis Islamske zajednice Sarajevo ispred Istiklal džamije na Otoci organizira kolektivno vjersko vjenčanje u Sarajevu za 60 bračnih parova. Naime, cilj je promoviranje braka i obitelji kao temeljnih vrijednosti društva. Uživo smo na ovom događaju.

– Naša današnja glazbena gošća je pjevačica, pobjednica show peograma Voice i nekadašnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu – Nina Kraljić.

Kroz Dan uživo vodi Vas Zvonko Komšić

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.