Nele Karajlić večeras uživo u Pressingu na N1

Vijesti 25. feb 201509:27 > 09:28
Facebook

Nenad Janković, poznatiji kao dr. Nele Karajlić, večeras uživo gostuje u emisiji Pressing sa Amirom Zukićem na N1 televiziji. To je prvi put nakon ratnih dešavanja da Karajlić gostuje uživo u emisiji i govori o Sarajevu, Nadrealistima, svom životu, knjizi...

Nele Karajlić nedavno je na Jahorini promovisao svoju knjigu “Fajront u Sarajevu”, a veliku “prašinu” podigao je nakon što je “svratio na piće” u Sarajevo. Postao je glavna tema za razgovor ljudima, a o njegovom dolasku raspisali su se svi mediji u regiji.

Međutim, dr. Karajlić je odbio davati izjave medijima o dolasku u Sarajevo, ratu, Nadrealistima, kolegama i prijateljima iz BiH, svom životu… U tekstu koji je objavio objasnio je kako je prvi put nakon rata u Sarajevo došao “zbog opklade”.

No, potpunu priču o svemu gledatelji N1, ekskluzivnog partnera CNN-a, imat će priliku prvi put da čuju večeras u 20 sati, u emisiji Pressing sa Amirom Zukićem.

Za N1, Karajlić će govoriti o svom životu, dolasku u rodni grad, Nadrealistima, kolegama s kojima je sarađivao prije rata, o tome zašto nisu nikada nastavili saradnju niti se sastali, otvoreno će govoriti i o svom viđenju ratnih dešavanja, knjizi koju je napisao, odrastanju u Sarajevu, životu u Beogradu…

Pitanja za Neleta Karajlića šaljite na [email protected], Twitter ili putem Facebooka. Pitanja možete ostaviti i u komentaru ispod teksta.

Ne propustite emisiju u 20 sati.