Čović na skupu Mladeži: HDZ-u zasluge za evropsku BiH

Vijesti 07. sep 201809:51 > 10:01
HDZ BiH

Dragan Čović, kandidat HDZ-a BiH za člana Predsjedništva i predsjednik ove političke stranke, je na Međunarodnoj konferenciji "Europska mladež" istaknuo kako je upravo stranka na čijem je čelu zaslužna za evroatlantski put Bosne i Hercegovine.

Iz HDZ-a BiH je saopšteno da se kroz dva paneča Konferencije održane u Čapljini pokušalo “doći do rješenja te ponuditi inicijativu da zajedno svi mladi ljudi mogu graditi svoju budućnost u Bosni i Hercegovini”.

Čović je istaknuo kako “okupljanje u ime europske mladeži s punim pravom nosi jednu snažnu poruku, jer sve ono što se do sada događalo u BiH, na euroatlanskom putu u vođenju vanjske politike upravo je radila Hrvatska demokratska zajednica BiH zajedno sa Hrvatskom demokratskom zajednicom Republike Hrvatske i našim predstavnicima u Europskom parlamentu”

“To je jedna snaga koja nam je stalno bila logistička potpora i svaka druga potpora”, naglasio je Čović.

“Trebamo raditi ovih dana. Već od sutra počinje kampanja. Jučer smo predstavili svoj program, ja sam duboko uvjeren da smo ga predstavili na pravi način, primjeren način, kako to priliči stožernoj stranci hrvatskog naroda. Jedno posebno mijesto u toj provedbi, sve ono što smo zacrtali kroz onih sedam točaka našeg programa, ima naša Mladež. Koliko god je ovo vrijeme puno nekih naboja, emocija, snage koju pokazujemo mi seniori ništa ne bi mogli da nemamo ovakvu svoju Mladež. I zbog toga ovih mjesec dana sve ono što smo predstavili kroz svoj program morat ćemo iskomunicirati s javnosti. Osobito s našim mladim ljudima Bosne i Hercegovine”, istaknuo je član Predsjedništva BiH, Čović.

“Ova Konferencija Mladeži predstavlja pravi način kako krenuti s izbornom kampanjom. Pristojno s jednom uljudbom u izričaju, ponašanju, sa porukama koje su poruke budućnosti za svakoga”, zaključio je Čović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.