Džanan Musa: Bez detalja o povredi

Vijesti 17. sep 201813:00 > 13:15
Reuters

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u košarci Džanan Musa napustiti će danas Sarajevo bez detaljnog medicinskog nalaza o stanju povrede zadobijene sinoć na početku susreta bh. tima protiv Češke Republike.

Podsjećamo, novi član Brooklyn Netsa na početku sinoćnjeg dvoboja povrijedio je nogu, ali je meč odigrao do kraja. Njegov brat i PR manager Dženis Musa, za N1 je kazao će više informacija o povredi biti poznato nakon detaljnih pregleda u Sjedinjenim Američkim Državama.

”Upravo se nalazimo na aerodromu, zglob je natečen, ali mislimo da povreda nije teška. Nije slikao nogu, nije radio detaljne preglede jer će ih obaviti u klubu. Mislimo da nije povreda teže prirode. Gledali smo usporeni snimak i stvarno je strašno izgledalo, na samom početku meča. Povrijeđen je odigrao utakmicu. Vidjećemo, idu detaljni pregledi”, kazao je za N1 Dženis Musa, brat i PR manager mladog košarkaša.

Podsjećamo, nakon sinoćnjeg dvoboja u Skenderiji, prognoze o stanju povrede mladog košarkaša nisu bile dobre. Gostujuća selekcija je, inače, slavila pobjedu i tako osigurala nastup na svjetskoj smotri najboljih košarkaških reprezentacija.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.