MUP RS o posjeti Lavrova

Vijesti 22. sep 201807:58 > 08:01
N1

Više od hiljadu policijskih službenika bilo je angažovano jučer kako bi posjeta Sergeja Lavrova BIH protekla u najboljem redu, saopćeno je iz MUP-a RS.

U saopćenju koje prenosimo u cjelosti se između ostalog navodi:

“Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske pobrinuli su se da obezbjeđenje posjete ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova Republici Srpskoj, prođe u najboljem redu i bez incidenata.

Povodom ove posjete, koja je održana na teritoriji gradova Istočno Sarajevo i Banjaluka, angažovano je više od hiljadu policijskih službenika, koji su još jednom pokazali da u stanju krajnje profesionalno obezbijediti i najveće skupove i posjete u Republici Srpskoj.

Ovim putem zahvaljujemo građanima Republike Srpske na strpljenju i saradnji po pitanju brojnih mjera koje su danas sprovedene, a kako bi posjeta prošla u najboljem redu.

Podsjećamo da je povodom ove posjete u Ministarstvu formiran Štab koji je bio zadužen za planiranje, kao i praćenje sprovođenja mjera prvog (najvišeg) stepena bezbjednosti koje su danas bile na snazi.

Naredba o zabrani saobraćaja za motorna vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7,5 tona, na području grada Banja Luka i opštine Laktaši je na snazi do 21,00 časova, dok je naredba o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na snazi do 22,00 časova”, navedeno je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.