Ko je rezervisao Trg Krajine za petak?

Vijesti 03. okt 201814:31 > 14:36
N1

Davor Dragičević i grupa "Pravda za Davida" ne odustaju od skupa 5. oktobra u 18 časova na Trgu Krajine u Banjaluci. Dozvolu od policije nisu dobili, niti su je tražili.

Dok Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske razmatra da li će dozvoliti takvo okupljanje, iz ove institucije stižu informacije da je lokacija Trga Krajine rezervisana za fudbalski turnir koji počinje danas i traje do 9.oktobra i to po cijeli dan od devet ujutro do 22 časa uveče.

Iz Gradske uprave Banjaluka nisu nam odgovorili ko je zakupio Trg i kada. U isto vrijeme Savez za pobjedu saopštava da odustaje od svog skupa na Kastelu zbog solidarnosti sa Davorom Dragičevićem.

Pozivaju Savez nezavisnih socijaldemokrata da i oni otkažu svoj skup najavljen za petak u 19 časova ispred platoa Radio-televizije Republike Srpske.

Podsjećamo, kako se prije nekoliko dana javio portal Mondo.ba, organizator turnira je Savez za sport i rekreaciju kao i Spartak iz Banjaluke.

Igor Vrhovac iz Spartaka za Mondo je kazao da će se utakmice igrati od 11 časova ujutru i da će program trajati najdalje do 18 časova uveče, a možda će se završavati i ranije.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.