Novi dan: Gosti su Gupta, Pezo, Pozder, Srna-Bajramović…

Vijesti 03. okt 201815:19 > 15:19
N1

Promjene vremena utiču na zdravlje ljudi, dovode do promjene raspoloženja, bez obzira da li su u pitanju djeca ili starije osobe, zdrave osobe ili hronični bolesnici. Kako ublažiti negativan uticaj vremena, šta učiniti kada se već pojave simptomi poput razdražljivosti, umora, glavobolje, boli? Uživo smo u Hitnoj pomoći.

Prof. dr. Dijana Gupta – Predsjednica Atlantskog vijeća Bosne i Hercegovine uživo iz Mostara govori danas za Novi dan. BiH i NATO naša je glavna tema uz redovan komentar društveno-političke svakodnevice u BiH.

Segmedina Srna-Bajramović kandidatkinja je SDP-a za Skupštinu Kantona Sarajevo, Nasiha Pozder kandidatkinja Naše Stranke za parlament Federacije BiH: Danas su naše gošće.

Roman “Drski hirovi” govori o životu građana u poslijeratnom Sarajevu. Po žanru to je politički-krimi triler, ispričan kroz ljubavnu priču u kojem je spona između vlade i njenih građana tanka, dok je sprega politike, tužilaštva, policije i podzemlja čvrsta i jaka. Autor Imer Pezo gost je Novog dana.

BiH je preuzela predsjedavanje Centrom javnih službi za zapošljavanje Jugoistočne Evrope za narednih godinu dana. Šta to znači za BiH govori Muamer Bandić, direktor Agencije za rad i zapošljavanje BiH.

Mladi članovi Škole antifašizma učestvuju u projektu razmjene mladih koji realizuju tri organizacije iz BiH, Srbije i Albanije. Sljedeći susret mladih je u Sarajevu od 18. do 21. oktobra. Naši su gosti danas.

Uživo smo u Banjaluci ovog jutra, naši gosti su članovi Breeze Skateboarding kluba koji se bore za park.

A uživo iz Sarajeva smo sa članovima Stonoteniskog kluba ”Spin”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.