PDP: Kusturica je uvrijedio građane Banjaluke

Vijesti 16. okt 201816:24 > 16:33
AFP

Gradski odbor Partije demokratskog progresa Banjaluka smatra da je savjetnik i blizak saradnik predsjednika SNSD-a Emir Kusturica uvrijedio građane Banjaluke nazivajući je "selendrom", što pokazuje nastavak ponižavajućeg odnosa SNSD prema Banjaluci, saopćeno je danas iz PDP-a.

VEZANE VIJESTI

”Očigledno je da Kusturica dolazi u Banjaluku samo kad se treba sa Dodikom dogovoriti da dobije još para iz budžeta Republike Srpske i da ne zna da je SNSD ugasio mnoge fabrike u Banjaluci, da se u blizini centra grada i dalje koriste septičke jame, da je sport ugašen i preseljen u Lijevče polje i Krupu na Vrbasu, te da je zbog svih ovih stvari Banjaluka na izborima kaznila SNSD.

Gradski odbor PDP Banjaluka se zahvaljuje građanima Banjaluke na iskazanoj podršci i u narednom periodu ćemo jače nego ikad stajati uz svoj narod, jačati Banjaluku i boriti se protiv SNSD-ove bahatosti i prostakluka”, saopćeno je.

Podsjećamo, Kusturica je ranije kazao da je Dodik ”od selendre Banjaluke napravio grad”.

“Od selendre Banjaluke, on je napravio grad, gdje se mogu pobrojati svi simptomi evropskog centra, uključujući i predgrađe. Uz stotinjak kilometara auto-puta, uz bolnice i škole, presudno je uticao na stvaranje Andrićgrada kao središta kulture i nauke”, poručio je Kusturica.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.