Dan uživo: Gosti su Radončić, Karamatić, Prpić…

Vijesti 17. okt 201811:15 > 11:16
N1

Ekskluzivno , prvi put nakon izbora o njihovim rezultatima, izbornom procesu, mogućim koaliranjima, planovima, za Dan uživo govori predsjednik Saveza za bolju budućnost Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić.

“Od izbora do danas nisam istupao u medijima a ne znam ni sam koliko poruka i upita sam dobio od Vas sa pitanjem “Što sada?” Odgovor na to a i ostala pitanja možete pogledati danas od 17:30h na N1 u emisiji “Dan uživo” urednika i voditelja Zvonka Komšića ( Nije onaj Komšić ).” ovako je na facebooku najavio svoje gostovanje i danas je s nama. Predsjednik HSS-a BiH Mario Karamatić.

Uživo smo u Briselu na summitu čelnika Europske unije, danas je bitan dan za Europu i Veliku Britaniju. Jedan od najbitnijih summita ne samo ove godine već i u ovome desetljeću. Hoće li biti i pod kojim uvjetima Brexita, te hoće li biti dogovora? Gdje je BiH na svom europskom putu ? Bh.delegacija u Briselu na konferenciji EU-Zapadni Balkan, s nama danas Edin Dilberović, direktor Direkcije za europske integracije BiH.

Apelacijsko vijeće Suda Bosne i Hercegovine osudilo je četvoricu bivših pripadnika Armije RBiH na ukupno 29 godina zatvora za ratni zločin počinjen u selu Kukavice, općina Rogatica. O ovom slučaju, slučaju Karadžić, te “Stanišić-Simatović”, govori urednica agencije BIRN Erna Mačkić.

Jedna od najpopularnijih glumica u regionu, koju je publika na Balkanu upoznala preko hit serije “Andrija i Anđelka“, Anđelka nastavlja bosanskohercegovačku turneju sa predstavom “Šta me snađe?“ . Danas je s nama.

Aktualne vijesti iz zemlje i svijeta, biznis vijesti, servisne informacije.

Sve Vas to očekuje od 16:30 do 19 sati. Pratite UŽIVO i na ovom linku.

S Vama je danas Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.