Nadarević: Vraća se Čombe iz Amerike

Vijesti 22. okt 201821:55 > 22:04
N1

Mustafa Nadarević je odigrao 264 puta ulogu Izeta Fazlinovića u popularnoj seriji "Lud, zbunjen, normalana". Gostujući u Večernjem studiju N1, najavio je snimanje još 30 epizoda, ali i povratak lika Čombeta.

Govoreći o ovoj seriji i svojoj ulozi, Nadarević kaže:

“Počesto neki čistunci filmske umjetnosti kažu ‘sram te bilo’. Ja kažem da ću vrlo visoko staviti tu ulogu jer sam prije svega odigrao 264 epizode i još ćemo raditi 36 da bude 300 – puta pola sata, bez ijednog konflikta. Tu i tamo neka mala nervozica se dogoditi. Ponosan sam na sebe jer sam radio Izeta i on mi je drag. Nisam imao niti jedan neugodan susret sa ljudima koji su se htjeli slikati”, kazao je Nadarević u Večernjem studiju N1.

“Mislim da je jako dobro da nam se vratila Šefika i ona je donijela jedno predivno osvježenje i neku injekciju nama svima koji radimo, kao da počinjemo iznova. Bila je pauza od dvije godine kako nismo radili. Jasna Žalica je, sretan sam, pristala da radi. Super sarađujemo, vraća se i Čombe iz Amerike, teško mu je za vrijeme škole dolaziti ovdje, pa će za praznike dolaziti. Džebra je upisao prvu godinu Medicine, narastao je veliki, jedna predivna atmosfera”, kazao je ovaj glumac.

Govorio je o smrti Milene Dravić, njegove kolegice sa kojoj je sarađivao.

“Izvanredno je pamtim, kao mladić iz Gimnazije. Ona je dobri duh jugoslavenskog glumišta. Mislim da je pristala jer joj se svidjela ta uloga, bili smo prijatelji. Imam puno prijatelja iz bivše Jugoslavije. Taj odlazak Milene svima nama je teško pao”, kazao je Nadarević za N1.

Gostujući u Večernjem studiju na N1, govorio je o svojim počecima, prvim poslovima, savjetima za mlade kolege.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.