Četiri godine uspjeha N1 u Bosni i Hercegovini

Vijesti 30. okt 201816:30 > 19:00
N1

Prije četiri godine N1 televizija “ušetala” je na regionalno medijsko polje i od tada se trudimo objektivnošću i predanim radom zadovoljiti visoke profesionalne standarde. Ali i Vašu pozornost. Bez kompromisa, kritično i analitično vijestima koračamo ispred drugih, trudimo se biti bolji i drugačiji. Slijedi kratak pregled dijela našeg radnog dana.

Tog 30. listopada 2014. godine odluka je pala: profesionalno i objektivno. Bez cenzure o svemu – politici, društvu, kulturi, odnosima u regiji. Četiri godine kasnije – ostali dosljedni i principijelni. Prvi. Zbog vas. U redakciji radna atmosfera, priprema vijesti iz sata u sat. Kakav je tim N1 u zrcalu nas samih?

“Dinamičan, brz, razmjenjujemo iskustva i informacije, žurimo. Uglavnom dinamično”, poručuje Milica Vučetić, reporterka N1.

Dinamiku prati preciznost i točnost. Ono što je tim N1 napravio u četiri godine nije mala stvar, tome svjedoče predanost i odanost gledateljstva.

“Raditi u okruženju koje je lišeno političkih ili bilo kakvih uticaja, mislim da ima rijetko koji novinar u Bosni I Hercegovini”, kaže Tina Jelin Dizdar, reporterka N1.

Od vijesti i Dnevnika, preko zabavnih sadržaja, sve do kombinacije i jednih i drugih; koja baš od ruke ide timu odnedavno vrlo uspješnog Večernjeg studija, Novog dana, ali i svima osobito upečatljivog Dana uživo.

“Iz dana u dan u našem studiju imamo priliku ugostiti i političare i analitičare. Do sada imamo mnogo uspjeha kada je riječ o dovođenju visokopozicioniranih dužnosnika iz Bosne I Hercegovine, ali i regije”, navodi Zvonko Komšić, producent Dana uživo.

Kakvom se statistikom možemo pohvaliti?

“Četiri godine kasnije se možemo pohvaliti i biti sretni jer je N1 televizija najgledanija news televizija u Bosni i Hercegovini i regiji. Također, možemo da se pohvalimo podacima koje imamo za naš web portal jer je N1 BiH portal najčitaniji televizijski portal u BiH, a među top pet portala u zemlji kada uzmemo sva mjerenja”, ističe Tatjana Sekulić Preljević, izvršna producentica multimedije N1.

Portal N1 iz minuta u minut donosi najaktualnije vijesti iz zemlje, regije i svijeta. Zbog toga se sigurnim koracima kreće ka samome vrhu, kojemu ovaj tim nesumnjivo i pripada.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.