Dan uživo: Gosti su Berton, Čolak, Komarica…

Vijesti 06. nov 201811:15 > 11:17
N1

Od 16 sati i danas u emisiji "Dan uživo", aktualne teme i gosti.

Kako gleda na izborni proces, što su mu tijekom susreta kazali Dragan Čović i Milorad Dodik, te koji popis bi CIK trebao primjeniti tijekom implementacije izbornih rezultata, za Dan uživo govori šef Misije OSCE-a u BiH Bruce Berton.

Željko Komšić u službeni posjet Sarajevu pozvao predsjednicu i premijera Hrvatskee, što na to kažu u HNS-u, s kim će i gdje formirati vlast, jesu li moguće blokade? Sve to pitamo Barišu Čolaka, delegata u Domu naroda PSBiH i člana HDZ-a BiH-a. Danas je naš gost.

Valentin Inzko, visoki predstavnik u BiH, danas pred Vijećem sigurnosti UN-a predstaviti svoj izvještaj o stanju u našoj zemlji. Što je poručio, te koji su efekti njegovog obraćanja analizira naš gost. To je Žarko Papić.

Ratko Mladić danas pred novim Žalbenim vijećem Mehanizma za međunarodne krivične sudove. O procesu govore Mladićev odvjetnik Miodrag Stojanović te Nemanja Stjepanović, iz Fonda za humanitarno pravo Srbije.

Završava dvodnevno zasjedanje Biskupske konferencije BiH. Razmotreno društvenopolitičko stanje i posebno katolika u njoj, kao i provedba, kako se navodi, “nepravednih zakona i selektivan pristup provođenju Daytona na štetu onih koji su najmanje brojni”. S nama u studiju monsinjor Franjo Komarica, banjalučki biskup.

MUP Republike Srpske otkrio detalje akcije u Rogatici. Pronađena još dva vozila i veća količina dijelova, donosimo posljednje informacije ovog slučaja.

Danas se u Americi održavaju međuizbori. Prvi nacionalni izbori otkako je prije dvije godine na predsjedničkim pobijedio Donald Trump. Jedna od ključnih tema koja je bila u ovoj kampanji je borba protiv ilegalne migracije. Detaljne analize danas u Danu uživo.

Aktualne vijesti, servisne informacije, biznis i aktulanosti sa svjetskih agencija dio su naše emisije.

Zvonko Komšić Vaš je domaćin.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.