U Danu uživo Dragan Čavić, Peđa Kojović, Marti Bissell…

Vijesti 09. nov 201813:01 > 13:07
N1

Aktualne teme i gosti ovog ponedjeljka u emisiji Dan uživo, kroz koju vas vodi Zvonko Komšić, te donosi sljedeće:

Zašto je NDP napustio Savez za promjene te prouzrokovao raspad oporbe u Republici Srpskoj? Kako gleda na kritike koje su mu upućene nakon što je najavio da njegova stranka ide u koalciju s Miloradom Dodikom? Dragan Čavić ekskluzivno govori za Dan uživo.

Kako teku pregovori o formiranju vlasti? Implementacija izbornih rezultata, koji popis treba primjeniti, da li i tko vrši pritisak na Ustavni sud BiH? U našem studiju odgovara Peđa Kojović, predsjednik Naše stranke.

NATO integracije zemlje jedna su od tema kojom se bavimo danas. O ovom procesu u svom prvom televizijskom intervjuu govori brigadna generalica Marti Bissell, zapovjednica NATO štaba u Sarajevu.

U Parizu u nedjelju niz komemorativnih događaja kojim će biti obilježena 100. godišnjica primirja kojim je završen Prvi sjvetski rat. No očekuju se i brojni susreti i razgovori političkih lidera. O suradnji Francuske i BiH, kako je ova zemlja postala odredište za bh.studente, EU i NATO integracije, teme su o kojima govori francuski veleposlanik u BiH Guillaume Rousson.

Dan tuge i prkosa: Skokom bez pljeska i bacanjem cvijeća obilježena 25. godišnjica rušenja Starog mosta u Mostaru. Mostarski glumac Saša Oručević, govori o obilježavanju ovog događaja te drugim aktualnim temama.

Uživo iz Bihaća donosimo nove detalje migrantske krize i vlaka koji je ponovno zaustavljen u Bihaću.

Za kraj Vas vodimo u Njemačku na Međunarodni festival BOSNIA HERZEGOVINA LOOKS FESTIVAL, koji predstavlja filmove iz BiH, ali i susjednih država.

S Vama je Zvonko Komšić, točno od 16 sati.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.