Amra Silajdžić Džeko za N1: Volim život, sve radim srcem

Vijesti 12. nov 201820:32 > 20:35
N1

Amra Silajdžić Džeko, u Večernjem studiju na N1, predstavila je svoj novi projekat - Orea, platformu koja je u cjelini domaća priča namijenjena BiH ali i regiji.

“To je jedno mjesto gdje će svi kreatori iz regije i BiH imati priliku da naprave svoj online shop, gdje će se moći ispromovisati i lakše doći do kupaca”, kazala je.

Punim srcem je ona sa svojom ekipom krenula u projekat, navela je, a sve vrijeme držala ih je vjera i borba u želji da istraju.

“Mnogo je izazova bilo. Željeli smo da obezbijedimo svima da iskoriste svoj potencijal”, poručila je.

Za sebe u najkraćem kaže da je zaljubljenica u život, a mi je poznajemo kao humanistu, modela, glumicu, voditejicu, poduzetnicu, mamu i suprugu bosanskohercegovačkog dijamanta Edina Džeke.

“Ja sam neko ko svim srcem volim i cijeni život. Volim život, sve radim srcem, sa puno ljubavi i strpljenja. Ništa nije nemoguće – to je zaista tako”, kazala je Emeli Burdžović u Večernjem studiju na N1.

Tokom svoje karijere mnogo puta je promijenila adresu stanovanja, a Edin Džeko joj u šali često kaže da je “dijasporac”.

“Živjela sam u SAD-u, ali sam i tada u Sarajevo dolazila u svoj grad. Dolazim sada i češće, naša kuća je sada u Rimu – što je mnogo bliže od Los Angelesa. Svi novi projekti sada me vezuju i vraćaju u Sarajevu”, poručila je.

O novim poslovnim projektima, ljubavi prema Bosni i Hercegovini, o tome kako je upoznala Edina i šta najviše voli kod njega. Otkriva nam koji su joj komentari smetali na početku njihove veze, s kakvim se izazovima suočavala kroz život, te čime voli da iznenadi supruga i ugodi cijeloj porodici, za koju je kazala da joj je svetinja. 

Pogledajte cijelu emisiju u prilogu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.