Tužilaštvu podnijet izvještaj protiv Davora Dragičevića

Vijesti 16. nov 201809:33 > 09:36
N1

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, podnijeli su izvještaj protiv D.D. iz Banjaluke zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića, mladića iz Banjaluke čije je tijelo pronađeno 24. marta, šest dana nakon što je prijavljen njegov nestanak. Dragičević za ubistvo sina optužuje pripadnike MUP-a RS i vlast u entitetu.

Grupa “Pravda za Davida” svake večeri u centru Banjaluke organizuje okupljanja građana na kojima traže istinu i pravdu u ovom slučaju.

“Lice se sumnjiči da je vremenu od 3. do 4. novembra prilikom javnog govora na skupu kao i putem internet portala, uputio ozbiljne prijetnje da će napasti na službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policija je i ranije tužilaštvu dostavila izvještaj protiv Dragičevića zbog sumnje da je od 15. do 17. oktobra uputio ozbiljne prijetnje da će napasti na službena lica MUP-a RS.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.