Incident u centru Banjaluke

Vijesti 24. nov 201813:33 > 13:41
N1

Predsjednika Restarta Stefan Blagić izjavio je da ga je danas brutalno napao urednik informativnog programa RTRS-a Siniša Mihailović koji je kazao da ga je Blagić pratio najmanje 30 metara, provocirao i psovao.

Kako je Blagić kazao, u bolnici su mu konstatovali uznemirenost, ogrebotine, izuzetno povišen šećer u krvi i blago povišen pritisak.

Dobio je i uputnicu za specijalistički ortopedski pregled.

O cijelom slučaju se oglasio i glavni urednik Informativnog programa Radio-televizije Republike Srpske /RTRS/ Siniša Mihailović koji je izjavio Srni da ga je danas u Banjaluci verbalno napao predsjednik Udruženja “Restart Srpska” Stefan Blagić.

Mihailović je rekao da ga je Blagić pratio najmanje 30 metara i sve vrijeme provocirao i govorio kako treba da ide u zatvor i kako će svi na RTRS-u doći na red, “ma šta mu to značilo”.

“Kada smo došli do semafora, on je krenuo da mi se unosi u lice i da mi psuje sve živo i mrtvo, majku, oca, a kad mi je opsovao dijete dobio je šamar”, rekao je Mihailović.

Portparolka Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je ranije danas Srni da su policijski službenici jutros oko 9.00 sati postupili po prijavi narušavanja javnog reda i mira od strane dva lica na raskrsnici Ulica Živojina Mišića i Gavre Vučkovića u Banjaluci.

“Preduzimaju se sve potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja okolnosti zaprimljene prijave i odgovornosti učesnika”, rekla je Markanovićeva

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.