U Dan uživo Marina Pendeš, Lejla Čović i Jean-Eric Vergne

Vijesti 30. nov 201812:19 > 12:25
N1

"Dan uživo" i danas u programu N1 televizije od 16 do 18:30.

Delegacije Stranke demokratske akcije i Hrvatske demokratske zajednice BiH sastat će se danas u Mostaru kako bi razgovarale o uspostavi vlasti. Uživo pratimo ishod sastanka, te analiziramo dosadašnje pregovore o formiranju vlasti na svim razinama.

Oružane snage BiH obilježavaju sutra svoj dan. O postignutim rezultatima, najznačajnijim aktivnostima, te drugima aktualnim temama za Dan uživo govori ministrica obrane BiH Marina Pendeš.

Sud Bosne i Hercegovine danas će objaviti presudu Naseru Oriću, bivšem zapovjedniku Armije RBiH u Srebrenici, i Sabahudinu Muhiću, pripadniku tih snaga, koji su optuženi da su 1992. u mjestima Zalazje, Lolići i Kunjerac ubili tri zarobljenika srpske nacionalnosti. Naše gošće su njihove odvjetnice Lejla Čović i Sabina Mehić.

Zoster, bh. glazbena senzacija i jedan od najboljih bendova s naših prostora, večeras u Sarajevu priređuje vrhunsku svirku uz velike hitove koji se rado pjevaju. Uoči ovog nastupa, članovi benda Zoster naši su gosti.

Sarajevo dobilo podršku za organizaciju utrke Formule E 2020. godine. Poslušajte što kaže svjetski prvak Formule E, Jean-Eric Vergne.

S vama je danas Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.