Novi dan: Gosti su Hadžikadić, Đukić, Azinović…

Vijesti 30. nov 201815:34 > 15:46
N1

U Sarajevu je 25. novembra održana osnivačka skupština političke organizacije Platforma za progres. Prof.dr. Mirsad Hadžikadić, Predsjednik Platforme govori danas za Novi dan o programu rada, ali općenito i o politici u BiH.

U krugu livnice metala Jelšingrad u Banjoj Luci danas deset policijskih agencija iz BiH zajednički će uništiti više od 2.400 komada malog oružja i lakog naoružanja, kao i pripadajućih dijelova za ovo naoružanje. Uživo pratimo ovu akciju.

Zvonimir Đukić – Đule, Van Gogh naš je gost danas. Zajedno za N1 centre Sarajevo i Beograd Đule govori o novom albumu, koncertima, turnejama, muzici.

Ne postoje loše ili nesretne natalne karte. Postoje samo ljudi koji sopstveni potencijal ne znaju koristiti. Dalida Azinović – Astrolog za Novi dan govori o natalnim, solarnim kartama, astrohealingu.

Teakwondo klub Željezničar osvojio je četiri zlatne, dvije srebrene, pet bronzanih medalja na prestižnom 20. Jastreb kupu koji je održan u Zagrebu. U ukupnom poretku završili su treći, a biti treći među 1011 takmičara iz 85 klubova iz 13 zemalja nije mala stvar. Zato su oni danas naši gosti.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.