Grubeša i Kojović gosti Dana uživo na N1

Vijesti 03. dec 201813:54 > 13:56
N1

Dan uživo i danas od 16h do 18:30h.

– Vijeće ministara BiH odlučuje o datumu početka rada državnog zatvora. O ovoj, ali i drugim temama za Dan uživo danas govori ministar pravde BiH Josip Grubeša.

– Danas sastanak Izetbegovića, Komšića, Nikšića i Kojovića o formiraju vlasti; Je l i i što dogovreno, pogledajte u našoj emisiji, o ishodu sastanka govori predsjednik Naše stranke Predrag Kojović.

– Sarajevo je jučer bio najzagađeniji grad u svijetu; slična situacija je i danas, a vrijednosti indeksa kvaliteta zraka može izazvati ozbiljnije zdravstvene učinke. Provjeravamo situaciju na terenu; O ovoj temi govori Anes Podić iz Udruženja “Eko akcija”

– Danas se obilježava međunarodni dan osoba sa invaliditetom… tim povodom večeras modna revija ‘Heroine na sceni’ posvećena majkama djece i odraslih s poteškoćama . U našem studiju Ines Kavalec, direktorica udruženja “Dajte nam šansu”

– Bila je ovo njena godina iz snova. Želja joj je 2020. godine u Tokiju osvojiti prvu olimpijsku medalju za BiH. danas je naša gošća – Larisa Cerić te izbornik judo reprenetacije naše zemlje Branislav Crnogorac.

– Žrijeb za europsko nogometno prvenstvo, osvrt na PNL BiH, večerašnji meč košarkaške reprezetnacije BIH s Finskom, analizira sportski novinar Almir Sokolović

Donosimo i vijesti iz svijeta, servisne informacije, biznis aktualnosti

S vama danas Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.