Dan uživo: Gosti su Kazazović, Sivro, Imširević…

Vijesti 04. dec 201814:32 > 14:34
N1

Hoće li ministri BiH potvrditi spremnost NATO-a i prihvatiti prvi bosanski Nacionalni godišnji program? Hoće li se za BiH aktivirati MAP? Sutra je sastanak u Briselu. Kakvi su nam kapaciteti da ispunimo preostale obaveze do pristupanja NATO savezu? Neven Kazazović, vojno politički analitičar sve komentira danas u "Danu uživo".

Danima se gušimo u smogu. Kao i obično, djelujemo prekasno. Šta su građani odlučili? Za Dan uživo, Almir Imširević, dramaturg i pokretač petcije.

Grad Sarajevo ima oko 400.000 ljudi koji nemaju priliku udisati kvalitetan zrak, a sve to zbog – loše vlasti! Mi smo ih izabrali, mi smo njihova briga. Posao im je da pronalaze rješenja. Poručili su.

Saudin Sivro, predsjednik Sindikata osnovnog odgoja i obrazovanja Kantona Sarajevo danas je naš gost. Razgovaramo o budžetu za obrazovanje, nepravilnostima u radu i oblasti obrazovanja u KS, sindikatu i članovima.

Sarajevo Holiday Market je sajamska manifestacija sa brojnim popratnim kulturnim, sportskim i zabavnim sadržajima, prilagođenim svim generacijama, a koja se u Sarajevu održava od 2011. godine. Ovih dana ponovno počinje, a sve o otvorenju i planovima za ovu godinu saznajte večeras!

Društvene mreže, štetnost, negativna energija i letargija – ko smo postali i zašto smo se prepustili? Psihološke procjene daje Armina Ćerkić, psiholog.

Upoznajte i bh pisca i pjesnika, Mesuda Prolića.

Merima Prguda je danas sa vama.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.