Dan uživo: Gosti su Inzko, Cikotić, Kaliopi…

Vijesti 05. dec 201811:55 > 11:57
N1

Dan uživo i danas u programu N1, ove teme i gosti vas očekuju:

Dodik napustio sastanak u Predsjedništvu BiH zbog zastave RS-a, sve to prije sastanka sa članovima PIC-a. Što su pak nakon dvodnevnog zasjedanja poručili članovi Vijeća za provedbu mira, izvještavamo u našoj emisiji, za koju govori visoki predstavnik Valentin Inzko.

Skupština Kantona Sarajevo raspravljala o mjerama zbog zagađenja zraka ; o ovoj ali i drugim temama govore zastupnici SDA-a i SBB-a BiH Mirza Čelik i Zvonko Marić

Što su odlučili NATO ministri o BiH i aktivaciji MAP-a? Što nas čeka, hoće li u Predsjedništvu biti konsenzusa, gost bivši ministar obrane Selmo Cikotić.

Ovih dana s velikom pozornošću pratili smo zbivanja u Parizu, izgrede i prosvjede koji su se dogodili nakon što su francuske vlasti donijele odluku o poskupljenju goriva. Upravo zbog prosvjeda, povukli su je , odnosno premijer je najavio povlačenje odluke o porezu na gorivo. A za to vrijeme, u našoj zemlji nova poskupljenja najavljuju se od nove godine. Sve komentira i analizira Marin Bago, predsjednik Udruge za unapređenje življenja Futura

Prosinac je mjesec u kojem šaljemo i primamo čestitke sa najboljim željama, a na svoj način blagdane je čestitala pjevačice Kaliopi. Objavila je pjesmu “Hajde da pjevamo”, danas je predstavljamo u našem programu, Kaliopi je naša glazbena gošća.

Pratimo i ostale dnevne aktualnosti, stoga budite s nama od 16h do 19 i 30.

S vama je danas Zvonko komšić.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.