Borenović, Brkić i Cerić u Danu uživo

Vijesti 11. dec 201811:18 > 11:19
N1

Dan uživo i danas od 16h do 18:30 u programu N1. Ovo su teme i gosti:

– Hoći li CIK danas donjeti odluku o popuni Doma naroda Parlamenta Federacije BiH?

– Danas konsultacije o imenovanju predsjedavajućeg Vijeća ministara ; jedan od sudionika i naš današnji gost , predsjednik PDP-a Branislav Borenović, koji govori i o posjetu Njemačkoj, susretu sa novom lidericom CDU-a, te drugim temama.

– Hrvatski sabor sutra raspravlja o Deklaraciji o položaju Hrvata u BiH, istovrmeno aktiviran MAP, naša zemlja u Briselu pozvana da što prije treba formirati vlast i raditi na reformskim zakonima. O ovoj , ali i drugim temama za Dan uživo govori zamjenik ministra vanjskih poslova BiH i međunarodni tajnik HDZ-a BiH Josip Brkić.

– Muriz Memić i Davor Dragičević danas održali sastanke u Delegaciji EU u BiH i Ambasadi Njemačke. O ishodu sastanaka govore za N1.

– Predsjednik Mehanizma te glavni haški tužitelj podnose izvješće o radu , te pravosudnoj suiradnji zemalja regije; istovremeno se održava statusna konferencija u slučaju Karadžić, Mladić traži privrmeno puštanje. S nama Denis Džidić, iz agencije BIRN.

– Novi zaplet ionako dramatične situacije u Ujedinjenom Kraljevstvu. Britanska premijerka Theresa May odgodila je parlamentarno glasovanje o sporazumu o Brexitu zakazano za danas. Što i kako dalje? Iz Londona analizira Neven Anđelić, profesor međunarodnih odnosa.

– Bila je ovo njena godina iz snova. Želja joj je 2020. godine u Tokiju osvojiti prvu olimpijsku medalju za BiH. danas je naša gošća – Larisa Cerić te izbornik judo reprezentacije naše zemlje Branislav Crnogorac.

S Vama danas Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram UŽIVO na ovom linku.