Suad Arnautović, Saša Kovačević, Mirza Hajrić i Franjo Topić u Danu uživo

Vijesti 13. dec 201813:00 > 13:04
N1

Ne propustite ni današnje izdanje Dana uživo.

Idemo u Hrvatski sabor gdje se danas raspravlja o prijedlogu dekleracije o položaju Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Dok cijela država čeka odluku o popuni Doma naroda FBiH iz CiK-a najavljuju da će u petak biti upriličena promocija knjige “Kontroverze o izborima i izbornom sistemu u Bosni i Hercegovini”. Sa nama u studiju autor i član CIK-a Suad Arnautović.

Nakon što je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio da je odbijen memorandum koji je potpisao ambasador u Australiji da bi za svoje članove porodice omogućio neke benifite, mi idemo i u Australiju po komentar Mirze Hajrića.

OC Jahorina doživljava uspjehe i obara rekorde otkako je na čelo došao Dejan Ljevnaić. O razlozima uspjeha, saradnji sa ZOI 84, sezoni i planovima razgovaramo sa glavnim čovjekom olimpijske planine.

Ususret praznicima sa nama u studiju profesor Franjo Topić, predsjednik HKD “Napredak”. Osim o prazničnim projektima, razgovaramo o mladima, sve brojnijim odlascima, kulturi na margini bh. društva, pomirenju i položaju svih naroda u BiH.

Popularni srbijanski pjevač Saša Kovačević održat će svoj prvi veliki koncert u Sarajevu 22.12. O Zetri kao velikom izazovu, karijeri, popularnosti i pjesmama za Dan uživo govori sve uspješniji pjevač.

Sa nama danas u komentaru društvenih mreža i direktor Sarajevo Holiday Marketa Nedim Lipa.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.