Predrag Kojović, Vedrana Božinović, Adna Zrno i Romana Opačić u Novom danu na N1

Vijesti 16. dec 201822:06 > 22:08
N1

Predrag Kojović - Predsjednik Naše stranke naš je gost. Govorimo o formiranju vlasti u KS, načinu popunjavanja Doma naroda Federalnog parlamenta, inicijativama kao novog člana Parlamenta BiH, deklaraciji o položaju hrvata u BiH, putu BiH ka NATO-u.

Vedrana Božinović – Glumica za Novi dan danas govori o kinematografiji u BiH, predstavi “Kapital”, filmu “Opsada”, te općenito o kulturnoj sceni u BiH.

Adna Zrno osvojila je titulu World Top Model 2018 u Milanu. Danas je naša gošća zajedno sa aktuelnom MISS BiH za 2018. godinu, Anđelom Paleksić.

Planinski prostor Rujište smješten je na 1.050 metara nadmorske visine, 18 kilometara od Mostara i područje je najbogatije kisikom u ovom dijelu Evrope. Rujište je izletište zanimljivo tokom cijele godine i dokazuje da se i u Hercegovini može skijati. Uživo smo u Mostaru, govorimo o zimskoj sezoni na Rujištu.

Romana Opačić iz Zagreba već 26 godina radi u Njemačkoj, uključujući i 20 godina rada u forenzičkoj psihijatriji. Želi prenijeti pozitivnu energiju i motivaciju i izvan područja psihijatrije, samim tim potaknuti ljude da se promijene i da ih na tom putu prati. Romana je danas naša gošća.

Najvažnije naslove sa naslovnica dnevnih novina ovoga jutra komentarišemo sa novinarom Dejanom Šajinovićem. Također, najavljujemo večerašnji Izbor najboljeg sportiste godine BiH za 2018. godinu u organizaciji Nezavisnih novina.

Uživo smo u sarajevskom jiu jitsu klubu i zajedno slavimo nove četiri medalje koje su članovi kluba osvojili na Croatia National Pro takmicenju u brazilskoj jiu jitsi.

U 7:00 sati dobro jutro će vam poželjeti Alma Dautbegović Voloder.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram UŽIVO na ovom linku.