Vukota Govedarica, Damir Nikšić, Aleksandar Popov i Ilma Karahmet u Danu uživo

Vijesti 17. dec 201810:14 > 10:16
N1

Danas u emisiji "Dan uživo", pratimo aktualne teme, konsultacije Predsjedništva BiH sa strankama o formiranju Vijeća ministara, sjednicu HNS-a, te imenovanja Vlade Republike Srpske. U našem studiju od 16 sati i ove teme:

Zašto je prekinuo Skupštinu SDS-a u subotu, prijeti li stranci veliki raskol, što mu je poručio Momčilo Krajišnik; sve su to pitanja na koja odgovara Vukota Govedarica, predsjednik Srpske demokratske stranke. Danas je naš gost.

Zbog sastava Vlade Kantona Sarajevo Damir Nikšić ljut na SDP, poručuje: “Izigran sam i prevaren, ova partija nije reformisana.” Što će biti njegovi daljnji potezi, odgovara danas u emisiji Dan uživo.

Vijeće sigurnosti UN-a razmatraće danas u New Yorku situaciju na Kosovu, na zahjtev Beograda zbog odluke Prištine o transformaciji sigurnosnih snaga Kosova u Oružane snage. S nama o ovoj sjednici i drugim aktualnim temama govori Aleksandar Popov, iz Centra za regionalizam.

Naši mladi glazbenici osvajaju regiju, Denis Barta pobjedio u show programu “Supertalent”, a ona svojim izvedbama iz tjedan u tjedan oduševljava i žiri i publiku u RTL-ovu showu Zvijezde. Ilma Karahmet naša je glazbena gošća.

Aktualne teme danas komentira Sedin Ćenan, urednik portala “Vijesti.ba”.

Donosimo i aktualne vijesti, biznis pregled dana, kao i vijesti i svijeta i servisne informacije.

Dan uživo do 18:30, s Vama Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.