Dan uživo: Gosti su Zvizdić i Trnka

Vijesti 19. dec 201815:19 > 15:20
N1

I danas u Danu uživo aktuelne teme i zanimljivi gosti .

Uživo smo u Briselu. Predsjedavajući Vijeća ministara BiH, Denis Zvidzić za Dan uživo otkriva detalje današnjeg sastanka čelnika zapadnog Balkana. Pitamo, hoće li podnijeti apelaciju zbog odluke CIK-a i kako komentira najave njegove smjene?

Burne su reakcije na odluku CIK-a o popuni Doma naroda FBiH, najavljene su apelacije Ustavnom sudu FBiH, neke su, nezvanično, već podnesene ali i o zakonskim rješenjima u ovom slučaju danas govori Kasim Trnka, stručnjak za Ustavno pravo.

U Sarajevu se održava šesta po redu manifestacija “Dani kvaliteta u zdravstvu u FBiH”. S druge strane, dodijeljuju se i nagrade za inovativne nastavnike i nastavnice. O svemu ćemo sa doc.dr. Ahmedom Novom, odnosno Radmilom Rangelov Jusović, direktoricom Centra Obrazovnih Inicijativa, Step by Step.

Mirza Selimović, mladi i perspektivni bh. pjevač koji je odnio pobjedu u muzičkom sou Zvijezde Granda danas je sa nama. Zapjevat će ali i najaviti novi album.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.