Zahvalnice za 19 hrabrih policajaca

Vijesti 24. dec 201812:09 > 12:11
N1

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač organizovao je danas prijem za policijske službenike koji su tokom ove godine iskazali visok stepen profesionalnosti i humanosti u obavljanju svojih dužnosti, javila je reporterka N1.

Devetnaest policajaca dobilo je zahvalnicu za iskazanu hrabrost. Kako je rečeno, bez razmišljanja su spašavali živote i spriječavali krivična djela.

Sifet Okić iz Doboja dobio je priznanje jer je iz Spreče spasio mladića. Dragan Samardžić iz JZP Trebinje riješio je talačku situaciju u kojoj je otac sa bombom prijetio držeći dvoje djece, dok je Nemanja Trivun iz JZP Foča spasio dječake iz nabujale Drine, dok su ostali građani, kako je navedeno, više fotografisali nego pomagali.

Pored Okića, Samardžića i Trivuna visok stepen humanosti i profesionalnosti pokazali su još Njegoš Đekanović i Ilija Palaić iz Policijske uprave Banjaluka, Dejan Zlokapa, Dragan Popović, Igor Prodan, Nenad Samardžija i Slađan Dačić iz Policijske uprave Prijedor, Nenad Đukić, Branislav Dragičević i Predrag Poljašević iz Policijske uprave Doboj, Dejan Antunović iz Policijske uprave Trebinje, Kasim Beganović i Dejan Gvozden iz Policijske uprave Gradiška, Jasenko Delić iz Centra za obuku, Radenko Cvjetković iz Policijske stanice Doboj i Đorđe Elek iz Policijske uprave Foča.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.