Amel Ćurić i Damir Mašić u Večernjem studiju: Naša muzička karijera

Vijesti 26. dec 201821:36 > 21:38
N1

Damir Mašić i Amel Ćurić odrasli su u Gračanici. Svirali su i osvajali srca, pisali grafite protiv muzičkog šunda, a onda su im se putevi razdvojili - profesionalni. Dobri prijatelji su ostali i dan danas, te još ponekad skupa zasviraju.

Gostujući u Večernjem studiju gledaoci su imali priliku da upoznaju u drugačijem svijetlu političara Damira Mašića koji je sa muzičarem Amelom Ćurićem odrastao i osnovao bend ‘Štetočine’.

Prepričavajući dogodovštine iz djetinjstva Ćurić je otkrio da je Mašić oduvijek volio da šefuje ali i da ga je zvao da se priključi Socijaldemokratskoj partiji. Mašić je o svom prijatelju iz djetinjstva otkrio da je prije rata svirao harmoniku, ali i da je oduvijek bio neodgovoran.

Sa pjevačem Amelom Ćurićem zapjevao je i političar Damir Mašić.Interesantan razgovor o muzici, prijateljstvu, politici, aktuelnostima kroz šaljiv ton pogledajte u prilogu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.