Vremenska prognoza za prvi dan 2019.

Vijesti 01. jan 201909:56 > 09:56
N1

U Bosni i Hercegovini danas se tokom dana očekuje umjereno suho vrijeme uz promjenljivu oblačnost i sunčane intervale.

Ujutro umjereno do pretežno oblačno vrijeme, ponegdje sa maglom po kotlinama i riječnim dolinama, a u višim predjelima na istoku sa slabim provijavanjem snijega.

Tokom dana biće promjenljivo oblačno i suvo vrijeme sa više sunčanih intervala na zapadu i jugu Hercegovine, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda RS.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od nula do pet stepeni, na jugu do osam, a na planinama minus dva stepena Celzijusova.

Duhaće slab vjetar zapadnog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini će biti umjerene i jake bure koja će tokom dana slabiti, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 sati: Han Pijesak minus četiri stepena, Krupa na Uni i Novi Grad minus tri, Sokolac i Kalinovik minus dva, Gacko, Mrkonjić Grad, Srbac i Sarajevo nula, Šipovo jedan, Bijeljina, Banjaluka, Višegrad, Rudo i Brčko dva, Doboj i Zvornik tri, Široki Brijeg pet, Trebinje šest, Mostar sedam stepeni Celzijusovih.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.