Otvoreno klizalište u Zvorniku

Vijesti 01. jan 201915:38 > 15:41
Srna

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović danas je na igralištu kod Sokolskog doma otvorio klizalište za koje je Gradska uprava uložila 30.000 KM, od čega 10.000 KM donatori.

Stevanović je, otvarajući ovaj objekat, istakao da je klizalište poklon Gradske uprave, prije svega, djeci, ali i odraslima koji vole ovu vrstu rekreacije.

“Nije bilo organizovanog dočeka Nove godine na gradskom trgu, nije bilo ni pretjeranog ulaganja u kićenje grada, čime su smanjeni troškovi na minimum, pa smo odlučili da klizalištem obradujemo najmlađe”, rekao je Stevanović.

On je dodao da je, prema posjeti i interesovanju djece i omladine, ovo bio pravi potez da se mladi okrenu ovoj vrsti rekreacije.

Cilj nam je bio da raspoloživa sredstva usmjerimo u ovaj objekat od koga će korist imati najveći broj građana, a jako je važno da sva djeca osjete zimske radosti”, rekao je Stevanović.

Klizalište, čiji je kapacitet 50 osoba, radiće svakodnevno do 1. marta, pri čemu je danas besplatan ulaz, dok će u narednim danima za klizanje u trajanju od 50 minuta biti potrebno izdvojiti dvije KM.

Ledeni plato je osvijetljen pa će srednjoškolci, studenti i stariji sugrađani moći da uživaju i u noćnom klizanju.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.