Stanivuković: Večeras ću Trgom prošetati kao slobodan čovjek

Vijesti 01. jan 201916:29 > 16:34
N1

Moja najveća novogodišnja želja je da se popravi oštećena mikseta jer je to trenutno najveći problem u našem gradu i našoj zemlji, poručio je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković za kojim je raspisana policijska potjernica.

Naglasio je da će večeras prošetati Trgom jer je, kako je dodao, ”slobodan čovjek”.

 ”Želim dragi ljudi da se u novoj godini više niti jedna mikseta ne ošteti jer ne znam kako bi nam to gradonačelnik preživio, a i mi sa njim. Duboko potrešen slikama oštećene mikseta koju je gradonačelnik objavio sa riječima žalosno, iskazujem svoj duboki žal da se tako nešto nikada, ali baš nikada ne ponovi.

Neka nas tuku, neka nas hapse, protjeruju, neka i ubijaju, sve je to u redu, ali miksetu da diraju, to je već preko svake mjere. Javno pitam gradonačelnika šta je to oštećeno?

Haris Džinović je rekao da je imao ugovornu obavezu da se pojavi na koncertu, ali nije htio ni po bilo koju cijenu da koncert održi zbog cjelokupne situacije u gradu. Ne zbog nemira kako vi navodite, nego zbog tragedije koja je Banjaluku zadesila i o kojoj institucije šute. Otići ću uskoro na TRG da prošetam malo jer sam slobodan čovjek”, poručio je on.

Podsjećamo, nakon protesta članova grupe Pravde za Davida na Trgu Krajine u Banjaluci, policija je privela nekoliko osoba. Među njima, kako je potvrđeno iz PU Banjaluka, nije bilo Davora Dragičević za kojim je u međuvremenu raspisana potjernica.

Potjernica je, podsjećamo, raspisana i za Stanivukovićem.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.